ساخت کانکس و فرآیندی که طی آن یک سازه پیش ساخته تولید می گردد موضوع این مطلب کانکس آیسان است. روش ساخت آن ها تقریبا با هم یکسان بوده و مراحل خاص خود را دارد. برای مثال مراحل ساخت کانکس ویلایی با کانکس مسکونی تقریبا شبیه به هم می باشند. مهمترین موضوع در روش ساخت کانکس و تولید کانکس نظر مشتریان می باشد. در روش ساخت کانکس برای عایق بندی سقف و دیواره از ساندویچ پانل استفاده می کنند. فضای داخلی کانکس ها نیز متناسب با نیاز و سلیقه مشتریان طراحی خواهد شد.
سفارش ساخت کانکس
در این مرحله که در واقع با اولین تماس خریدار شروع می شود. مشاوران کانکس آیسان پس از دریافت درخواست های ایشان و برسی نیاز های اصلی ترتیب یک جلسه حضوری را با ایشان می دهند. در جلسه حضوری پیشنهاد های خود را به خدیدار ارائه کرده و در باره کمت و کیفت های مورد نیاز در سازه صحبت هایی به میان می آید. اگر در این مرحله نمونه های موجود و طرح های از پیش آماده شده جوابگوی نیاز ایشان باشد که کار تمام است. اما در صورتی که این اتفاق نیفتد سفارش کانکس ایشان به مرحله طراحی اختصاصی ارجاع داده می شود.
این مرحله با توجه به اطلاعات بدست آمده از صحبت های خریدار و نیازهای ایشان از سازه مورد در خواست خود صورت می گیرد. و به گونه ای طراحی کانکس مرحله پیش تولید بحساب می آید. این امر توسط مهندسین طراح کانکس آیسان با نرم افزار های کامپیوتری و در دو بخش طراحی دو بعدی و سه بعدی انجام می گیرد. که پس از تایید طرح سه بعدی کانکس توسط خریدار، نقشه های دو بعدی و دیتیل های فنی آن نیز ترسیم و در قالب یک لوح فشرده یا پروپوزال ارائه می گردد.
در این مرحله نقشه ها و طرح ها توسط خریدار تایید شده و با ضمیمه دستور ساخت به سالن تولید ارجاع داده می شود. مدیر تولید کانکس آیسان پس از برسی نقشه ها دستور ساخت را امضا و ناظر و مجریان تولید کانکس را مشخص می کند. هر سازه دارای یک ناظر یا سرپرست تولید به همراه تیم مجری و تکنسین های فنی است. که تحت نظارت و امرو او به ساخت و تولید سازه مطابق با نقشه های فنی می کنند.
این مرحله در واقع ساخت استراکچر و استخوان بندی اصلی سازه بوده که به آن اسکلت کانکس می گویند. این بخش بیشتر شامل عملیات برش کاری و جوش کاری آهن آلات و اتصال آنها مطابق نقشه های اجرایی ترسیم شده می باشد. خود اسکلت از دو بخش اصلی با نام های شاسی و استراکچر تشکیل شده است. که معمولا شاسی از تیر آهن و استراکچر از نوع پروفیل های آهنی می باشد.
البته در موارد کمی نیز ممکن است از نبشی و ناودانی نیز در اسکلت استفاده شود. تمامی موارد مهم مصل تعداد قیدها و محل قرار گیری آنها به همراه نحوه قرار گیری شاسی و اتصال تیر آهن ها در نقشه مشخص و مجریان باید بر همان اساس کار را اجرا کنند. پس از اتمام اسکلت کانکس و تایید مدیر تولید سازه برای مقاوم سازی در برابر فرسایش آغشته به ضد زنگ می گردد. بطوری که تمامی قید های اصلی، فرعی و اتصالات آن را پوشش دهد. البته نا گفته نماند تمامی اسکلت ها به این گونه نیست. و بعضا بصورت پیچ و مهره ای یا دارای جزییات اختصاصی است. که از حالت روتین خارج است. و در چنین مواردی نظارت بر عهده شخص طراح خواهد بود.
این مرحله مانند مرحله نازک کاری در ساختمان است. که به تزیین کانکس معروف است. این بخش نوبت نصب درب ها و پنجره ها، پوشش داخلی و خارجی سازه، عایق بندی و درزگیری، اجرای کف و کفپوش، سیم کشی و نصب چراغ های داخلی و خارجی، نصب کلید و پریز ها، و بسیاری از جزییات و تزیینات دیگر می باشد. در برخی سازه ها که نیاز به تجهیز کردن آنها است. مانند نوع فست فود یا کافی شاپ، تجهیزات آنها نیز در این مرحله نصب و اگر سازه دارای سرویس بهداشتی و آشپزخانه باشد. نیز مراحل لوله کشی و نصب شیرآلات و دیگر متعلقات آنها نیز انجام می گیرد.
البته باید گفت که تمامی سازه ها نیاز به رنگ آمیزی ندارند. و برخی مانند نوع کامپوزیتی که خود از پنل های پیش رنگ شده آلومینیومی ساخته می شود. جز این دسته از کار می باشد. و یا در برخی موارد رنگ آمیزی کانکس شامل رنگ قسمت هایی می باشد. که قید های اسکلت در نما مشخص است. که در مراحل ساخت کانکس به این نوع سازه استراکچر اکسپوز گفته می شود. در برخی موارد نیز رنگ آمیزی در جلا دادن به نمای خارجی است. که این مورد مختص سازه هایی می باشد که در نمای آنها از چوب استفاده می شود. و در نهایت برای مقاوم سازی و زیبایی بیشر نمای کار چوب ها را با مواد مختلفی جلا می دهند.
در این بخش ساخت کانکس به پایان رسیده و کار آماده تحویل به مشتری می باشد. در بیش از 90 درصد مواقع تحویل درب کارخانه است. و خریدار خود سازه را به محل مورد نظر حمل خواهد کرد. اما در برخی موارد بخصوص در مورد سازه های ویلایی که دارای ابعاد بزرگ بوده و یا بصورت چند قلو ساخته شده است. می بایست از طرف تولید کننده تکنسین های فنی جهت نصب کانکس در محل مورد نظر خریدار ارسال گردد.
که این موارد در ابتدای امر و در هنگام قرارداد فروش مشخص و مراتب آن در فاکتور آمده است. در چنین مواردی سازنده باید در محل خریدار حاضر و سازه را در محل نصب و به ایشان تحویل دهد. اما همانگونه که پیشتر اشاره شد. در اکثر مواقع ابعاد سازه به نحوی است. که نیاز به مرحله نصب در محل نداشته و شخص خریدار به راحتی آن را به محل مورد نظر خود حمل و بر روی سطح قرار می دهد.
دیدگاهها بسته شدهاند.
نصب کانکس نصب کانکس در محل دارای شرایط و استاندارد های مختلفی می باشد. که خود از نکات مهمی می باشد. تا کانکس را در هنگام باد و طوفان های شدید در جای خود محکم نگاه دارد. به دلیل پرسش های زیادی که در رابطه با زیر سازی کانکس و نحوه صحیح نصب آن از […]
نمای داخلی کانکس دکوراسیون و طراحی داخلی ساختمان ها از اهمیت بسیار بالایی دارد. طراحی داخلی کانکس یکی از اولویت های معماری و طراحی داخلی است. دکوراسیون و طراحی نمای داخلی سازه های پیش ساخته به علت نوع کاربری آنها اهمیت زیادی دارد. چرا که آنها یکی از سازه های پیش ساخته ای هستند که […]
پلان کانکس همانگونه که در مقدمه گفته شد به معنی ترسیم اولیه یک سازه پیش ساخته می باشد که مسیر کلی فرآیند تولید را مشخص کرده و جای قرار گیری هریک از اجزا را مشخص می کند. این پلان می بایست در مرحله ای که میخواهیم نوع سازه و کاربری آن را مشخص کنیم طراحی شود و در آن اطلاعات کلی مانند ارتفاع سازه ، طول و عرض ، محل قرار گیری درب و ابعاد آن ، محل قرار گیری پنجره ها و ابعاد آنها مشخص گردد.
گروه صنعتی کانکس آیسان با سالها تجربه و سابقه در زمینه طراحی و تولید انواع کانکس و سازه پیش ساخته با هدف تولید و فروش منصفانه و مستقیم در مسیری هدفمند گام نهاد و فعالیت خود را به صورت رسمی از سال 1389 آغاز نمود.